بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد آستانه اشرفیه به مناسبت 13 آبان

:::آرشیو:::

باسمه تعالی

سيزده آبان، نقطه عطفی در تاريخ سترگ ملت آزاده و سرافراز ايران است. ملتی که تجلی تمام نمای استکبار ستیزی و آزادی خواهی در جهان به شمار می آید.

تبعید مرجع بزرگ شيعيان جهان حضرت امام خميني (ره) به جرم دفاع از شرف و استقلال ملت ايران در برابر لايحه ضد ايراني و اهانت آميز كاپيتولاسيون، کشتار وحشیانه دانش آمُوزان مظلوم به پاخاسته در برابر ظلم و بي عدالتي توسط دژخيمان رژيم ضد مردمي و حركت هوشمندانه دانشجويان مسلمان ايراني در تسخیر غرور انگيز و تاريخي جاسوسخانه آمريكا که امام راحل آن را انقلاب دوم و بزرگتر از انقلاب بهمن 57 دانست، حماسه های عظيم تاريخي هستند که در اين روز اتفاق افتادند و هر يك سهم به سزايي در شكل گيري تاريخ معاصر مبارزات ضد استعماري ملت ايران دارند.

وقتی به کلام رهبری عالی مقام که فرمود: در جمهوری اسلامی اگر کسانی تصور کنند که با امتیاز دادن به آمریکا و دیگران خواهند توانست به مقاصد و اهداف نظام اسلامی برسند، سخت در اشتباهند. و یا در جایی دیگر آمریکایی ها را غیر قابل اعتماد، خودبرتربین، غیر منطقی، عهدشکن و در پنجه تصرف و اقتدار صهیونیسم بین الملل می داند0

بار دیگر هم رکاب با امام راحل، دانش آموزان شهید و دانشجویان غیرتمند خالق انقلاب دوم در عرصه جنگ نرم تکلیف خود را در برابر نظام سلطه و در رأس آن امریکا دانسته وبا نفرت از همه ددمنشی های تاریخی دولتهای مستکبر و ابراز برائت از دستهایی که برای آشتی ذلیلانه دراز شده است در راهپیمایی روز 13 آبان شرکت خواهیم کرد تا پاسخی به یاوه گویی های معاندین باشد.

ما اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی آستانه اشرفیه ضمن گراميداشت سيزدهم آبان روز ملي مبارزه با استكبار جهاني و فداركاريهاي ملت بزرگ ايران اعلام مي دارد که بی شک با وحدت و هوشياري مردم فداكار و رهبري عالمانه نائب امام عصر (عج) آينده اي رو به پيشرفت و رسیدن به قله های افتخار همراه با سرفرازی و بالندگی در انتظار ملت قهرمان ایران خواهد بود.