نکات مهم درباره انتخاب واحد

اطلاعیه انتخاب واحد دانشجویان نیمسال اول 99-98
دانشجویان عزیز، خواهشمند است قبل از انجام انتخاب واحد به نکات ذیل توجه فرمایید
 ۱- به جهت جلوگیری از بروز مشکل لطفاً ۴۸ ساعت قبل از انتخاب واحد نسبت به پرداخت شهریه خود از طریق اینترنت اقدام فرمایید
۲- جهت انتخاب واحد به سایت اصلی دانشگاه بخش سامانه آموزشی وارد شده و پس پس از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور پرونده دانشجویی باز شده و سپس در منوی انتخاب واحد اقدام به انتخاب انتخاب واحد نمایید
۳- دانشجویان مقطع کارشناسی که در نیمسال دوم 97  مشروط شده باشند معدل کمتر از 12در صورتی که ترم آخر نباشند مجاز به انتخاب حداکثر 14 واحد درسی می باشند
۴ -رعایت پیش نیاز و همنیاز مطابق چارت درسی بر عهده دانشجو بوده و در صورت عدم رعایت دروسی که پیش نیاز و همنیاز آنها رعایت نشده است توسط مدیر گروه بدون استرداد شهریه حذف خواهد شد.
۵ جهت دریافت آخرین چارت درسی به صفحه اصلی سایت واحد و منوی آموزش-فرهنگی، دانلود، چارت مراجعه نمایید.
۶- دانشجویان مقطع کاردانی وکارشناسی حداکثر مجاز به اخذ دو درس از دو گروه مختلف از دروس معارف اسلامی می باشند.
۷- انتخاب واحد صرفاً به صورت اینترنتی و در زمان تعیین شده مطابق جداول زیر صورت گرفته و در گروههای آموزشی هیچگونه انتخاب واحد انجام نخواهد شد.
۸- انتخاب واحد بیش از حد مجاز ممنوع بوده و در صورتی که حذف از سوی آموزش بعد از اتمام حذف و اضافه به دلیل عدم رعایت سقف واحد انجام شود هزینه آن مسترد نمی شود.
۹- چنانچه در روند انتخاب واحد با مشکلی مواجه شده اید به مدیر گروه مربوطه خود مراجعه فرمایید

موفق و موید باشید