نکات مهم درباره انتخاب واحد

تاریخ انتشار 06 بهمن ماه 1397 ساعت 10:57

اطلاعیه انتخاب واحد دانشجویان نیمسال دوم ۹۸-۹۷
دانشجویان عزیز، خواهشمند است قبل از انجام انتخاب واحد به نکات ذیل توجه فرمایید
 ۱- به جهت جلوگیری از بروز مشکل لطفاً ۴۸ ساعت قبل از انتخاب واحد نسبت به پرداخت شهریه خود از طریق اینترنت اقدام فرمایید
۲- جهت انتخاب واحد به سایت اصلی دانشگاه بخش سامانه آموزشی وارد شده و پس پس از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور پرونده دانشجویی باز شده و سپس در منوی انتخاب واحد اقدام به انتخاب انتخاب واحد نمایید
۳- دانشجویان مقطع کارشناسی که در نیمسال اول ۹۷ ۹۸ مشروط شده باشند معدل کمتر از ۱۲ در صورتی که ترم آخر نباشند مجاز به انتخاب حداکثر ۱۴ واحد درسی می باشند
۴ -رعایت پیش نیاز و همنیاز مطابق چارت درسی بر عهده دانشجو بوده و در صورت عدم رعایت دروسی که پیش نیاز و همنیاز آنها رعایت نشده است توسط مدیر گروه بدون استرداد شهریه حذف خواهد شد.
۵ جهت دریافت آخرین چارت درسی به صفحه اصلی سایت واحد و منوی آموزش-فرهنگی، دانلود، چارت مراجعه نمایید.
۶- دانشجویان مقطع کاردانی وکارشناسی حداکثر مجاز به اخذ دو درس از دو گروه مختلف از دروس معارف اسلامی می باشند.
۷- انتخاب واحد صرفاً به صورت اینترنتی و در زمان تعیین شده مطابق جداول زیر صورت گرفته و در گروههای آموزشی هیچگونه انتخاب واحد انجام نخواهد شد.
۸- انتخاب واحد بیش از حد مجاز ممنوع بوده و در صورتی که حذف از سوی آموزش بعد از اتمام حذف و اضافه به دلیل عدم رعایت سقف واحد انجام شود هزینه آن مسترد نمی شود.
۹- چنانچه در روند انتخاب واحد با مشکلی مواجه شده اید به مدیر گروه مربوطه خود مراجعه فرمایید

موفق و موید باشید

نام شما: