پیام تسلیت خانواده آیت الله هاشمی رفسنجانی

تاریخ انتشار 20 دي ماه 1395 ساعت 10:38
مطلب قابل چاپ

پیام تسلیت خانواده آیت الله هاشمی رفسنجانی

خانواده آیت الله هاشمی رفسنجانی (رض) ضمن تسلیت به رهبر معظم انقلاب وملت شریف ایران اعلام کرد: مراسم تشییع پیکر پاک آیت الله هاشمی رفسنجانی روز سه شنبه ۲۱ دی ماه از ساعت ۱۰ صبح از دانشگاه تهران آغاز می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در این پیام آمده است: روح بلند بزرگمرد تاریخ معاصر ایران به مرادش خمینی کبیر پیوست. آیت‌الله هاشمی رفسنجانی  طی 60 سال مبارزه و مجاهدت، عمر خود را صرف مردم ایران نمود؛ مردمی که اینک با احساسات پاک خود تسلی خاطر بستگان و علاقه‌مندان ایشان هستند. خمینی کبیر مراد هاشمی فرمود: «هاشمی زنده ‌است چون نهضت زنده است» و امروز باید گفت هاشمی زنده است چون خمینی زنده است. امروز اگرچه جسم خسته هاشمی که یادگارهای فراوانی از شکنجه‌های دوران مبارزه در خود دارد آرام گرفته است، اما تفکر هاشمی و نگاه بلند او در میان میلیون‌ها ایرانی سرافراز جریان دارد و کدام حیاتی بالاتر از تداوم بینش این شخصیت بزرگ.
هاشمی در حالی به همرزمانش بهشتی، مطهری و باهنر پیوست که ماموریت خود را در دفاع از انقلاب و حراست از آینده ایران به بهترین نحو برآورده ساخت .
هاشمی برای مردم زیست و برای مردم کوشید و مردم چه زیبا قدر این بزرگمرد را دانستند و با حمایت‌های بی‌دریغ خود عزتی کم‌نظیر را در میان همه بی‌مهری‌ها برایش رقم زدند. جمهوری اسلامی و رهبری انقلاب اگرچه یاوری دیرینه و رکنی رکین را از دست داد، اما راه هاشمی ادامه خواهد داشت و جوانان این کشور آینده‌ای درخشان را همان‌گونه که هاشمی آرزوی دیرینه‌اش را داشت رقم خواهند زد.
مراسم تشییع پیکر پاک آیت‌الله هاشمی رفسنجانی روز سه‌شنبه 21 دی‌ماه از ساعت 10 صبح از دانشگاه تهران آغاز می شود.
در پایان ضمن تسلیت این ضایعه به ملت شریف ایران و رهبر معظم انقلاب و مراجع تقلید امید دارد روح این بزرگمرد با ارواح طیبه،‌ اولیای الهی،‌شهدای انقلاب و امام  شهدا محشور گردد.